Ποιοι είμαστε

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Καλώς ήλθατε
στη Vera Weddings.

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης, θα βρείτε την ομορφότερη και πληρέστερη συλλογή με αποκλειστικά χειροποίητα νυφικά φορέματα.

Εδώ και 25 χρόνια, η Βέρα Μαυρομμάτη σχεδιάζει και προσφέρει δημιουργίες υψηλής ραπτικής, και στα νυφικά αλλά και σε βραδινά φορέματα, σε τιμές προσιτές για κάθε νύφη.

Επιλεγμένα πολυτελή υφάσματα και υλικά από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους, σχέδια που αναμειγνύουν την κομψότητα με το glamour, δίνοντας ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα για κάθε νύφη που επιθυμεί να ξεχωρίζει.

Παράλληλα, οι δημιουργίες του ατελιέ μας σε βραδινά φορέματα και επίσημη ενδυμασία, εγγυώνται μια εμφάνιση που θα τραβήξει τα βλέμματα σε κάθε κοινωνική εκδήλωση!

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτα νυφικά φορέματα για αγορά ή ενοικίαση.
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

ΝΥΦΙΚΑ & ΒΡΑΔΙΝΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Από την ιδέα
στην υλοποίηση

Σχεδιασμός
του νυφικού

Με 25 χρόνια εμπειρίας, η Βέρα σχεδιάζει για εσάς το νυφικό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας.

Υλικά
και πρώτες ύλες

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για το ράψιμο του νυφικού φορέματος προέρχονται από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς οίκους νυφικών.

Δημιουργία
του νυφικού

Η ραφή και ο στολισμός του νυφικού γίνεται από τη Βέρα και το έμπειρο προσωπικό της, που φροντίζουν την τέλεια εφαρμογή και την άψογη εμφάνισή του.

Στέφανα
και αξεσουάρ

Επίσης, μια μεγάλη συλλογή από κουάφ, στέφανα και άλλα αξεσουάρ, υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σας περιμένει στο χώρο μας.

Πολλά ευτυχισμένα ζευγάρια εμπιστεύθηκαν τον γάμο τους σε εμάς.
Δείτε κάποιες από τις ιστορίες τους…
X